EUIC je vaš gost: „Mobilna biblioteka“

U okviru aktivnosti „EUIC je vaš gost“, biblioteka EU info centra (EUIC) u BiH, sa preko pedeset naslova o politikama, programima i temama vezanim za Evropsku uniju u narednim mjesecima će biti dostupna u EU info kancelarijama u Mostaru, Banja Luci i Brčkom.

Literatura je namijenjena akademskoj zajednici, studentima i svim zainteresovanim građanima 27.oktobra u prostorijama EUIC, profesorica Fakulteta političkih nauka iz Sarajeva, Nedžma Džananović Miraščija, upoznala je studente Pravnog fakulteta Istočnog Sarajeva i FPN-a iz Sarajeva sa ovom korisnom i vrijednom zbirkom. Sljedeće sedmice biblioteka putuje u Mostar gdje će studentima i građanima biti dostupna do kraja novembra, a potom u Brčko gdje ostaje cijeli decembar.

U februaru će biblioteka biti dostupna Banjalučanima a u ostalim mjesecima u EUIC Sarajevo. Pogledajte naslove i rezervišite knjige na http://euinfo.ba/eu-biblioteka/

Kancelarije EU info centra se nalaze i u Mostaru (Kardinala Stepinca bb, Mepas Mall), Brčkom (Trg mladih 1b) i Banja Luci (Marije bursać 2).

Europa.ba